Echipa CERT-RO, câștigătoare în categoria 'Programe Cybersecurity' la Gala Premiilor OSPA

2018/11/19
Popularitate 946

Foto: CERT-RO

Vineri, 16 noiembrie 2018, CERT-RO a participat la Prezentarea premiilor OSPA 2018, eveniment care a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Trofeele pentru Excelență Profesională OSPA (Outstanding Security Performance Awards) recunosc și recompensează companii și profesioniști care activează în sectorul securității private.

Premiile OSPA sunt concepute ca un sistem de apreciere independent și cuprinzător, care să ofere celor care excelează în domeniul lor o oportunitate ca performanța lor să fie recunoscută și celebrată.

Echipa CERT-RO a fost nominalizată în cadrul categoriei ‘Programe Cybersecurity’ și este noua deținătoare a trofeului în cadrul acestei secțiuni. Premiul a fost acordat pentru proiectul eCSI (Enhanced National Cyber Security Services and Capabilities for Interoperability)

Este o mare onoare pentru echipa CERT-RO să primească aceast premiu. Suntem bucuroși pentru recunoașterea efortului depus în încercarea de a perfecționa serviciile pe care le oferim, acesta fiind principalul obiectiv al proiectului eCSI. (Nelu Munteanu, Director Tehnic) 

 


Vizualizat de 702 ori