Banner angajari CERT-RO 2021

Agenția UE pentru Securitate Cibernetică (ENISA) organizează un webinar dedicat certificării serviciilor cloud

2021/01/06
Popularitate 1000

Foto: ENISA

După lansarea primei versiuni a schemei de certificare a securității cibernetice a Uniunii Europene privind serviciile cloud (EUCS), ENISA vă invită pe 11 ianuarie 2021 la un webinar unde Eric Vétillard, principalul expert în certificare, va prezenta documentul și va răspunde eventualelor întrebări venite din partea audienței. În prezentare, vor fi cuprinse principiile de bază ale schemei propuse, precum și argumentele alegerii cerințelor specifice din aceasta.

Scopul webinar-ului este de a prezenta proiectul de schemă EUCS și de a stimula un dialog cu participanții. Evenimentul este deschis pentru experți, în special cei interesați să participe la consultarea publică cu privire la proiectul de schemă EUCS.

Proiectul de schemă poate fi consultat pe site-ul ENISA.

Consultarea publică permite părților interesate să ofere feedback cu privire la proiectul de schemă EUCS. Rezultatul acestei consultări va fi ulterior procesat și împărtășit publicului. Consultarea va rămâne deschisă până la 7 februarie 2021, ora 13:00.

Pentru consultarea publică, accesați link-ul: https://www.enisa.europa.eu/topics/standards/Public-Consultations/public-consultations-cybersecurity-schemes

Înscrierile pentru webinar se pot face AICI.


Vizualizat de 738 ori