CERT-RO participă la WeLoveDigital.forum

2018/05/15
Popularitate 945

Foto: Profit.ro

 În 21-22 Mai, la Profit.ro WeLoveDigital.forum afli în premieră tendințele anului 2018 în domeniul tehnologiei.

Digitalizarea a devenit o prioritate pentru toate industriile, pe fondul avansului tehnologic rapid, schimbând modelele de business sau consolidându-le pe cele tradiționale.

Oricât de multe știi despre Internet și afaceri digitale, WeLoveDigital.forum  te ajută să afli noi idei, să obții contacte de business și o mai bună înțelegere a acțiunilor ce trebuie întreprinse azi pentru a crește business-ul de mâine.

În 21-22 mai la Hotel Intercontinental, va avea loc, sub umbrela Profit.ro,  cea de-a treia ediție WeLoveDigital.forum, un eveniment în care pionieri, start-up-uri, companii inovatoare în domeniul tehnologic, advertiseri, mass-media se întalnesc pentru a intelege ce se întâmplă acum și pentru a explora cele mai noi tendințe care vor guverna industria digitală în următoarele decenii.

De la GDPR și Data Security&Privacy la CyberSecurity, de la Blockchain, Data Science, ChatBots la Sharing Economy, WeLoveDigital.forum va fi locul de dezbatere pentru inovațiile din domeniul digital, de interes pentru orice business online sau offline.

Participanții WeLoveDigital.forum vor avea ocazia de a învăța mai multe despre ce înseamnă datele cu caracter personal și despre cât de pregătită este piața digitală pentru adoptarea măsurilor de protecție a acestora.

Vor afla care sunt noile tehnologii și strategii pentru un viitor în comertul online și cum se pot aduce clienții la casa de marcat,  cum pot fi protejate datele personale și ce trebuie să includă un website GDPR conform, cum utilizăm tehnologia blockchain și smart contracts și cum se fac bani prin platforme pentru sharing economy.

WeLoveDigital.forum vine cu o structură complexă prin cele două zile de eveniment, îmbinând paneluri interactive, workshop-uri, studii de caz de succes, instrumente de măsurare și discuții despre tendințele din online.

Participanții vor putea alege, în funcție de timpul pe care îl au la dispoziție și de subiectele care ii interesează, să fie prezenți la CONFERINȚA din 21 Mai sau la WOKSHOP-URILE de a doua zi.

Pentru publicul CERT-RO, discountul este de 15% până în ziua evenimentului, prin completarea în formularul de inscriereîn câmpul cod promoțional, a cuvântului „CERT-RO”.

Agenda este disponibilă pe site-ul evenimentului. Pentru înscrieri și informații suplimentare, accesați pagina dedicată.


Vizualizat de 698 ori